Over BNI Merquess

BNI staat voor Business Network International en BNI Merques is een chapter binnen deze internationale netwerkorganisatie.

BNI Merquess wordt gevormd door circa 30 leden uit Den Haag en omgeving waaronder Delft, Rijswijk, Westland, Nootdorp, Zoetermeer en Den Haag.  De leden komen iedere week bijeen (zoals bij elk chapter) om te netwerken tijdens een heerlijk ontbijt.

Locaties

De locatie van de netwerkbijeenkomsten is in de loop der jaren wel aangepast van Den Haag naar Rijswijk en naar Nootdorp.

ADO Stadion

Voorheen hield BNI-Merquess haar netwerk ontbijtjes in het ADO Stadion (heeft later de naam “Kyocera stadion” gekregen, toen “Cars Jeans Stadion” en nu heet het “Bingoal Stadion“. Dit was de locatie van zowel Merquess als ook enkele andere BNI chapters voor vele jaren. Echter sinds begin Juli 2012 is BNI Merquess verhuisd naar een nieuwe locatie in Nootdorp.

The Grand Winston Hotel

Door omstandigheden moest Merquess een andere locatie zoeken in 2012. Een nieuwe locatie werd snel gevonden, The Grand Winston Hotel in Rijswijk. Begin Juli 2012 is BNI Merquess toen verhuisd naar Rijswijk.

Van der Valk Nootdorp

Het Merques chapter bleef groeien en zodoende ontstond gebrek aan ruimte in het Winston Hotel. Toen is wederom besloten het chapter te verhuizen en werd de nieuwe locatie het Van der Valk hotel in Nootdorp. Sinds September 2012 kunnen de leden van Merquess (en later ook andere chapters) genieten van een heerlijk ontbijt bij Van der valk Hotel Nootdorp gelegen aan de A12. Dit hotel beschikt over meerdere grote zalen, heerlijke koffie en een zeer uitgebreid en luxe ontbijt waar zowel de leden als de gasten iedere woensdag van mogen genieten.

Van der Valk hotel Nootdorp
Gildeweg 1, 2632 BD Nootdorp
tel. 015 310 4545


Grotere kaart weergeven